Waarom

Er zijn veel mensen die onbewust over de grenzen van hun lichaam gaan. 

 

In het verleden ben ik zelf keihard over mijn grenzen heen gegaan waardoor ik een hernia opgelopen heb. Nadat de eerste periode van herstel voorbij was, ben ik langzaam weer gestart met yoga. Dit was ontzettend confronterend omdat ik tot de ontdekking kwam dat mijn lichaam niet meer deed wat ik wilde en dat ik niet meer met de les mee kon komen. 

 

Beetje bij beetje kwam ik tot het besef dat ik niet moest kijken naar de anderen maar blij mocht zijn met elke vooruitgang die ik boekte. Luisteren naar mijn lichaam, wat kan ik aan in deze les, op dit moment. Kiezen om een houding niet te doen omdat ik dat op dat moment niet aan kon, terwijl de rest dit met gemak deed. Kiezen voor jezelf en blij zijn met wat wel kan …. dat bleek dus mijn grootste uitdaging te zijn.

 

Met dit in mijn achterhoofd ben ik de huiskameryoga gestart. Ik wil graag een kleinschalige, veilige omgeving bieden waarin jij, zonder oordeel, kunt bekijken wat jij kan en waar jouw grenzen liggen. Op een gemoedelijke manier en met een vleugje humor leren waar je kan groeien qua kracht, souplesse en rust.